Workshops

Workshops

Time management

Kom jij altijd tijd tekort en heb je het gevoel dat het allemaal wat efficiënter kan?

 

Tijdens de workshop timemanagement krijg je zicht op je eigen dagindeling en krijg je handvatten om de regie over je activiteiten weer terug te krijgen. Je leert efficiënter en doelgerichter om te gaan met de dingen die je doet.

Teamcoaching

Wil je als (zelfsturend) team zo optimaal mogelijk functioneren, gebruikmaken van elkaars talenten en ontdekken hoe eenieder zich gedraagt als teamlid?

 

Tijdens de teamcoaching formuleer je de opdracht waar je als team voor staat, krijg je zicht op de verschillende rollen in het team, maak je werkafspraken en bespreek je op welke manier je het beste met elkaar kunt samenwerken om de teamopdracht te realiseren.

Gesprekstechnieken

Bereik je niet altijd datgene wat je wilt in een gesprek en wil je je vaardigheden vergroten om het gesprek meer te kunnen sturen? Zoek je tips of handreikingen om ervoor te zorgen dat de boodschap overkomt zoals die is bedoeld?

Solliciteren

Is het alweer een tijd geleden dat je een sollicitatiegesprek hebt gevoerd? En zou je dat (weer) eens willen oefenen? Tijdens de workshop krijg je handvatten een gesprek zo optimaal mogelijk te kunnen voeren. Er wordt aandacht besteed aan je communicatieve en luistervaardigen en je leert jezelf goed te presenteren. Belangrijke elementen hierbij zijn luisteren, antwoord geven op de vraag en jezelf goed neerzetten.

 Personal branding

Wil je weten wat jou onderscheid van anderen en inzicht krijgen in je authentieke kenmerken zodat je de arbeidsmarkt gerichter kunt benaderen?

 

Tijdens de workshop personal branding leer je goed naar jezelf te kijken, te ontdekken waar je echt goed in bent, wat jou interessant maakt voor anderen en vervolgens hierover te communiceren.

Intervisie

Wil je van elkaar leren door het inbrengen van een werksituatie en andere professionals hierover laten meedenken? Dan is intervisie een goede methode. Tijdens de intervisie wordt in een veilige setting een werksituatie ingebracht en deze wordt met elkaar verkend door het stellen van vragen. Deze methode is heel geschikt om van elkaar te leren en je zelfregulerend vermogen te vergroten.

 

Verder zijn er nog diverse maatwerk workshops en trainingen mogelijk. Voor grote groepen werk ik samen met vakgenoten. Mocht datgene wat je zoekt er niet bij staan, bel of mail dan gerust.