Over mij

Ik ben Angela Driessen

Ik ben geschoold in de Arbeid en Organisatie Psychologie, Human Resource Management, Psychologische hulpverlening, Psychodiagnostiek, Stress en Burn-out en Loopbaanadvies. Ik heb een no-nonsense mentaliteit, sta met beide benen op de grond en heb werkervaring opgedaan binnen uiteenlopende organisaties. Doordat ik verschillende soorten studies heb gevolgd en ervaring heb opgedaan in uiteenlopende functies en organisaties, ben ik gewend om vanuit verschillende invalshoeken naar de persoon, situatie en omgeving te kijken.

Mijn belangstelling gaat uit naar het ondersteunen van individuen en van organisaties bij uiteenlopende vraagstukken in de breedste zin van het woord.

Werkervaring

Vanaf 1989 ben ik werkzaam geweest bij verschillende nationale maar ook internationale organisaties. Binnen deze organisaties heb ik verschillende rollen vervuld waaronder die van adviseur HRM, Arbeid & Organisatie psycholoog, en mobiliteits-/loopbaanadviseur.

Expertise

Jarenlange ervaring met ontwikkelingsvraagstukken, veranderingstrajecten, psychologische hulpverlening, loopbaanbegeleiding, arbeidsrechtelijke vraagstukken, coachen, verzuimbegeleiding en stressklachten.

Opleiding

Ik ben geschoold in diverse aspecten van de mens en organisatie en heb daarvoor verschillende opleidingen gevolgd waaronder: Arbeid & Organisatie Psychologie aan de Open Universiteit Nederland (drs.), Personeel & Organisatie aan de Hogeschool aan de Saxion Hogeschool IJselland, Post HBO loopbaanadviseur, Basisaantekening Psychodiagnostiek, Post HBO teamcoaching , Post HBO diagnostiek bij loopbaanvraagstukken en Stress en burn-out coaching. Daarnaast heb ik diverse workshops gevolgd en heb ik veelvuldig contact met collega’s in het werkveld omdat ik geloof dat kennis delen en zelf ook continu in ontwikkeling zijn belangrijk is om dienstverlening zo optimaal mogelijk aan te kunnen bieden.

Vaardigheden

Mijn belangrijkste vaardigheden zijn het opbouwen van relaties, resultaatgerichtheid, motiveren en stimuleren. Door anderen word ik getypeerd als iemand met een brede kennis van zaken, authentiek, betrokken, gedreven, resultaatgericht, empathisch, integer en uiterst betrouwbaar.