Expertise

Mijn expertisegebieden

Psychologische hulp

Ben je vastgelopen, weet je het even niet meer en heb je (arbeidspsychologische) hulp nodig om weer vooruit te komen? Weet dan dat je het niet alleen hoeft te doen. Ik help je graag op weg. Ook als het onderwerp er niet bij staat, dan nodig ik je uit contact op te nemen om samen te kijken wat ik voor je zou kunnen betekenen.

Loopbaan en mobiliteit

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging of carrièreswitch? Wil je ontdekken wie je bent, je talenten en kwaliteiten nog beter leren kennen en ben je op zoek naar wat jouw drijfveren zijn in je werk? Dan help ik je graag bij je heroriëntatie op de arbeidsmarkt zodat je weer grip krijgt op de situatie.

Coaching

Wil je werken aan je zelfvertrouwen, persoonlijke groei of andere (professionele) doelen? Kies dan voor persoonlijke coaching. Als we je coachingsvraag helder hebben dan bepalen we per gesprek het onderwerp en borduren we voort op hetgeen op dat moment belangrijk is.

Outplacement

Moet je vanwege een reorganisatie op zoek naar een andere baan? Of had je allang een innerlijke wens het eens over een hele andere boeg te gooien? Weet je niet hoe je dit aan moet pakken en zou je daar wat ondersteuning bij kunnen gebruiken? Dan zou een outplacement iets voor jou kunnen zijn.

HR advies

Ontwikkelingen op het HR werkgebied volgen zich razendsnel op. Heb je als organisatie te maken met verandering en krimp? Dan is het gemotiveerd en vitaal houden van medewerkers en het inzetten op duurzame inzetbaarheid steeds belangrijker.

Workshops

Er worden op verzoek diverse workshops en trainingen, waaronder:

  • Timemanagement
  • Personal branding
  • Solliciteren
  • Gesprekstechnieken